Christmas Special Collection

 Incepand din 16 decembrie 2014, Guara va asteapta cu Colectia Speciala de Craciun si multe alte surprize in magazin.
Vezi detalii >

Summer Campaign 2015

Guara va asteapta in magazine cu colectia de vara 2015.
Vezi detalii >
infos

Sfatul specialistului

Îmbracă-te cu stil

 Echipa GUARA vine in sprijinul clientelor sale cu o noua rubrică!
Este vorba despre : GUARA STYLING, o pagină unde am realizat diverse propuneri vestimentare cu piesele din noua colecţie.
Tot ce ne dorim este sa vă arătam diverse modalitaţi de asociere a pieselor din noua colecţie şi accesoriile potrivite pentru acestea.

Detalii

Mix & Match

 Galben, o culoare in forta anul acesta (2012).
Daca nu ai nimic din aceasta culoare in garderoba, ar fi momentul sa iti cumperi! Anul acesta culoarea galben a intrat puternic in moda si a fost promovata de majoritatea designerilor importanti.
Noi am pregatit pentru tine cateva tinute care au ca si element central aceasta culoare.

Detalii

Învaţă să te îmbraci corect – în funcţie de tipul de siluetă pe care o ai!!

Majoritatea dintre noi, uneori din cauza lipsei de informare sau din multe alte motive, facem greşeli fundamentale când vine vorba de alegerea pieselor vestimentare şi optăm pentru ţinute care ne dezavantajează.
Pentru a încerca să corectăm acest aspect, am pregătit un mic articol, care o să vă ajute în timp să vă cunoaşteţi corpul şi să vă îmbrăcaţi în funcţie de forma acestuia.
Acest articol are la baza clasificarea siluetelor de bază şi sugestii vestimentare care să vă ajute să alegeţi ţinute care să vă complimenteze.
Trebuie să mentionăm, deasemenea, faptul că în magazinele GUARA veţi obţine consiliere din partea personalului, în funcţie de cerinţele dumneavoastră.

Detalii articol
Web design: Netlogiq Cluj
/