Christmas Special Collection

 Incepand din 16 decembrie 2014, Guara va asteapta cu Colectia Speciala de Craciun si multe alte surprize in magazin.
Vezi detalii >

Summer Campaign 2015

Guara va asteapta in magazine cu colectia de vara 2015.
Vezi detalii >
infos

Despre noi

Istoric
Guara este o companie dedicată designului şi producţiei în regim de unicate şi serie limitată a unei linii de îmbrăcăminte şi accesorii. S-a înfiinţat în 1994 şi in prezent are peste 120 de angajaţi , dintre care 70 sunt împlicaţi în activitatea de producţie .
Sediul central se află in Cluj-Napoca, în această locaţie funcţionând în strânsă legătură departamentele de design , producţie , control şi distribuţie către magazine .
Reţeaua de magazine Guara cuprinde în acest moment sapte magazine, amplasate in principalele centre comerciale din ţară: Brasov, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca(2), Târgu-Mures, Iaşi. Este in extindere continuă , urmărind urmatoarele direcţii strategice :
  • dezvoltarea reţelei naţionale de magazine proprii ;
  • pătrunderea pe piaţa internaţională ;
  • vânzarea on-line ;
Designul interior , imaginea şi modul de expunere a colecţiilor in magazine au menirea de a crea o atmosferă specială care să ofere clientelor o experienţă de cumpărare plăcută.

 

Concept
Guara interpretează tendinţele de pe podiumurile internaţionale şi le transpune în colecţii destinate unui segment specific. Reprezintă o gândire intuitivă , ceea ce se traduce prin folosirea ultimelor tehnici de producţie, a materialelor şi accesoriilor atent selecţionate combinându-le într-o manieră neaşteptată pentru un rezultat surprinzător.  
Femeia Guara este o femeie modernă, activă şi încrezătoare, mereu cu aşteptări înalte vis-a-vis de calitate, design si linie. Este optimistă, deschisă, curioasă, îi place să se simtă feminină. Se exprimă prin intermediul hainelor pe care le poartă şi vrea să fie deosebită, unică .Guara îi respectă dorinţa !
Daca ar fi să definim liniile directoare ale culturii Guara , ne gândim la simţul estetic şi artistic al designului , combinat nonşalant cu inovaţia din domeniul materialelor şi al tehnicilor de producţie şi nu în ultimul rând la arta îmbinării detaliului fantezist cu linia specifică de croi.
Web design: Netlogiq Cluj
/